
Forbered grøntsagerne: Hak løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri fint.
Sauter grøntsagerne: Varm olivenolie op i en stor gryde, og sauter løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri i et par minutter, til de er bløde og let gyldne.
Brun kødet: Tilsæt hakkekødet og steg det, til det er gennemstegt og let brunt. Krydr med salt og peber.
Tilsæt tomatpasta og krydderier: Kom tomatpasta, oregano og basilikum i gryden, og rør godt rundt.
Hæld tomater og vand i: Tilsæt de hakkede tomater, bouillonterningen og vandet. Rør sovsen sammen, og lad det simre ved lav varme i ca. 20-30 minutter, så smagene udvikles, og sovsen tykner. Smag til med salt og peber undervejs.
Kog spaghetti: Imens sovsen simrer, koges spaghetti i rigeligt saltet vand efter pakkens anvisninger, til den er al dente. Dræn vandet fra efter kogning.
Servering: Servér spaghettien på tallerkener og hæld kødsovsen over. Pynt eventuelt med friskrevet parmesan eller frisk basilikum.